Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، سهیل مهدی رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر در حاشیه کارگاه آموزشی افسران امنیتی باشگاه‌های لیگ برتری گفت: بخش قابل توجهی از وظایف مربوط به افسران امنیتی توسط یگان ویژه و پلیس انجام می‌شود. باید خیلی زود افسران امنیتی را در محل ویژه خودشان مستقر کنیم تا در مسابقات بین المللی حضور داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدوار هستیم افسران امنیتی بازی‌های باشگاهی خیلی زود تحت پوشش قرار بگیرند.

وی درباره شایعه عدم استاندارد کافی در هشت ورزشگاه باشگاه‌های لیگ برتری تاکید کرد: دو مشکل اساسی در این زمینه داریم، زیرساخت مناسب را در استان‌های محل برگزاری مسابقات نداریم. استادیوم آزادی هم نیاز به بازبینی دارد ولی همچنان بازبینی‌های مربوط به این ورزشگاه نظیر سرویس‌های بهداشتی تماشاگران انجام نشده است. خیلی از ورزشگاه‌ها به دلیل میزبانی آماده نبود، می‌توان به ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر، حافظیه شیراز و سردار جنگل اشاره کرد.

مهدی درباره ورزشگاه‌های دارای اشکالات اساسی برای فصل آینده تاکید کرد: وقتی برای بازی به ورزشگاه تختی انزلی رفتیم مشکل داشت. این ورزشگاه که البته اسمش به ورزشگاه سیروس قایقران تغییر کرده است مشکلاتش حل شود. ورزشگاه انزلی تا زمانی که تجهیزات واجد شرایط برای برگزاری مسابقات را نداشته باشد نمی‌تواند میزبان شود. ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر نیز پیشرفت‌هایی داشته اما امیدوار هستیم مابقی کارها هم انجام شود.

رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر گفت: ورزشگاه تختی آبادان از لحاظ قدیمی بودن و ورزشگاه مربوط به تیم فوتبال نفت مسجد سلیمان از لحاظ بعد مسافت و زیرساخت‌های اقامت تیم‌ها در آنجا مشکل دارند. حتی ورزشگاه خیلی خوب یادگار امام تبریز نیز در آخرین دیدارش به واسطه فرسودگی و تخریب سکوها در قالب سنگ و کلوخ در اختیار تماشاگران معترض قرار می‌گیرد که شرایط خوبی نیست. به طور کلی با یکسری ورزشگاه قدیمی رو به رو هستیم که رسیدگی لازم نشده است.

مهدی درباره شرایط میزبانی تیم‌های تهرانی در فصل آینده لیگ برتر تصریح کرد: یکی از محروم‌ترین استان‌های ما به واسطه میزبانی بازی‌ها استان تهران است. در حال حاضر ورزشگاه دستگردی و آزادی شرایط میزبانی را دارند و استادیوم تختی به مرحله بهره برداری نرسیده است و چمن ورزشگاه شهر قدس همچنان مشکل دارد.

رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر ادامه داد: اگر بخواهیم شرایط فعلی استان خوزستان را با توجه به بضاعتش نسبت به تهران مقایسه کنیم می‌بینیم وضعیت به مراتب بهتری دارد. استان‌هایی نظیر مازندران و گیلان هم در این زمینه بسیار ضعیف هستند.

او درباره زمان آغاز رقابت‌های فصل آینده لیگ برتر گفت: جلسه هم اندیشی با مربیان لیگ برتری خواهیم داشت اما دیدیم قرارداد برخی مربیان هنوز قطعی نشده است. سعی می‌کنیم حداقل با ۱۲ تا ۱۴ مربی جلسه داشته باشیم تا با آنها هماهنگ شویم.

مهدی تاکید کرد: برنامه ما برای شروع لیگ برتر مشخص است اما می‌خواهیم از فرصت موجود استفاده کنیم و نظر عزیزان را داشته باشیم.

رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر درباره احتمال تعویق رقابت‌های فصل پیش رو به دلیل برگزاری مسابقات جام جهانی و حمایت از تیم ملی ایران گفت: خط قرمز برگزاری مسابقات باشگاهی، تیم ملی است. خصوصاً امسال که جام جهانی را داریم. تقویم برگزاری بازی‌ها بسیار سخت و فشرده است اما نهایتاً در اختیار تیم ملی هستیم و دبیرکل فدراسیون که مسئولیت برگزاری تیم‌های ملی را دارند در صورت اجازه می‌توانیم بازی‌ها را برگزار کنیم.

مهدی درباره سهمیه تیم‌های حاضر در لیگ قهرمانان فصل آینده آسیا گفت: تکلیف چهار تیمی که باید به این رقابت‌ها بروند به طور کامل در اختیار کمیته صدور مجوز حرفه ای است که حتماً با مشورت ریاست و هیأت رئیسه خواهد بود. در نهایت این موضوع از سوی فدراسیون فوتبال اعلام می‌شود.

کد خبر 5519077

منبع: مهر

کلیدواژه: فدراسیون فوتبال ورزشگاه دستگردی ورزشگاه شهید وطنی قائمشهر سهیل مهدی فوتبال فوتبال تیم فوتبال استقلال تهران لیگ برتر فوتبال ایران تیم فوتبال پرسپولیس کشتی فرنگی تیم ملی فوتبال ایران تنیس روی میز دراگان اسکوچیچ باشگاه پرسپولیس وزنه برداری هندبال مسابقات قهرمانی جهان تیم ملی بسکتبال رئیس کمیته مسابقات لیگ برتر برگزاری مسابقات افسران امنیتی فصل آینده تیم ملی بازی ها تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۷۹۸۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید محمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در دیدار با سفیر فدراسیون روسیه در ایران که در محل دفتر رئیس دانشگاه تهران برگزار شد، با اشاره به رو به جلو بودن روابط بین جمهوری اسلامی ایران و فدراسیون روسیه بویژه پس از پیروزی انقلاب اسلامی، گفت: بر اساس آنچه که در عرصه دیپلماسی می‌گذرد، شاهد هماهنگی بسیار خوب بین دیپلمات‌های ایران و روسیه هستیم و معتقدیم که این دیپلماسی باید در بخش علمی هم به همین میزان از اهمیت و قوت برخوردار باشد تا بتوانیم روابط سیاسی خوبی که بین دو کشور شکل گرفته است را از طریق دیپلماسی علمی پایدار و تقویت کنیم.

وی با ابراز خرسندی از برداشته شدن قدم‌های مثبت در سال‌های اخیر در مسیر تقویت دیپلماسی علمی و گسترش روابط علمی دانشگاه‌های ایران و روسیه، تاکید کرد: در کنار روابطی که هر یک از دانشگاه‌های ایران با دانشگاه‌های روسیه دارند، قریب یک دهه است که اجلاس مشترک رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه شکل گرفته است و شاهد برگزاری اجلاسیه‌های رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به صورت حضوری و مجازی و به میزبانی هر دو کشور بوده‌ایم.

رئیس دانشگاه تهران با یادآوری اینکه آخرین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه سال گذشته به میزبانی دانشگاه دولتی مسکو در روسیه برگزار شد، گفت: این اجلاس قرار است در سال جاری در ایران برگزار شود و دانشگاه تهران در حال تدارک این برنامه در تهران است.

مقیمی در ادامه به تشریح سابقه درخشان فرهنگ و تمدن ایران پرداخت و بیان داشت: یونسکو در سال ۲۰۱۷ میلادی دانشگاه جندی شاپور ایران را به عنوان قدیمی‌ترین نهاد علم در جهان معرفی کرد و در آن سال، قدمتی ۱۷۵۰ ساله را برای دانشگاه جندی شاپور ثبت نمود. این درحالی است که قبل از آن، رکورد قدیمی‌ترین دانشگاه دنیا برای دانشگاه بولونیا در ایتالیا با بیش از ۱۲۰۰ سال قدمت ثبت شده بود.

وی خاطرنشان کرد: هر چند ۹۰ سال از قدمت مجموعه فضا‌های فیزیکی حال حاضر دانشگاه تهران می‌گذرد، اما با توجه به قدمت سنت دانشگاهی در ایران، پیشینه دانشگاه تهران به عنوان نماد آموزش عالی ایران محدود به این ۹۰ سال نیست. شورای عالی انقلاب فرهنگی در اواخر فروردین ماه مصوبه‌ای گذراند که طی آن زمینه اتصال قدمت جندی شاپور به دانشگاه تهران مهیا شد؛ بنابراین دانشگاه تهران که به عنوان میراث‌دار دانشگاه جندی شاپور شناخته می‌شود و از طرفی نماد آموزش عالی ایران نیز است، با ۱۷۵۷ سال قدمت و پیشینه، آموزش عالی ایران را در جهان نمایندگی می‌کند.

رئیس دانشگاه تهران به انتظار نهاد‌های تصمیم‌گیر در جمهوری اسلامی ایران به منظور ایفای نقش محوری دانشگاه تهران در تعاملات علمی داخلی و بین‌المللی، گفت: فرصت خوبی فراهم شده است تا علاوه بر روابطی که در سال‌های اخیر با دانشگاه‌های روسیه برقرار کرده‌ایم، از منظر جایگاه و مأموریت جدیدی که به دانشگاه تهران در زمینه تدوین سند دانشگاه تمدن‌ساز سپرده شده است، بتوانیم نقطه عطف جدیدی را بین دانشگاه‌های ایران و روسیه ایجاد کنیم.

وی با اشاره به دعوت از رؤسای دانشگاه‌های برتر کشور‌های مختلف از جمله روسیه به منظور حضور در آئین افتتاح بزرگداشت ۱۷۵۷ سال سنت دانشگاهی در ایران همزمان با نودمین سال تصویب قانون تأسیس دانشگاه تهران در ۸ خرداد ماه ۱۴۰۳، گفت: در کنار این آئین می‌توانیم نشست‌های دوجانبه با رؤسای دانشگاه‌های جهان داشته باشیم.

 مقیمی در این دیدار که رئیس دانشکده هوافضای دانشگاه تهران نیز حضور داشت، با اشاره به انعقاد تفاهم‌نامه همکاری تحقیقاتی مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه دولتی مسکو برای ساخت و بهره‌برداری از یک ماهواره تحقیقاتی مشترک، گفت: کار‌های مطالعاتی و عملیاتی این پروژه تحقیقاتی آغاز شده و در جریان است، البته انتظار داریم که کار با سرعت بیشتری پیش برود.

در ادامه، الهام امین‌زاده، معاون بین‌الملل دانشگاه تهران نیز در این دیدار که با حضور دکتر مهدی فکور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تهران و دکتر دلاور مدیرکل امور اعضای هیأت علمی و دانشجویان بین‌الملل دانشگاه تهران برگزار شد، در برشمردن دیگر زمینه‌های علمی برای همکاری مشترک بین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های برتر روسیه، از جمله در حوزه‌های مدیریت رسانه، حکمرانی و ... اعلام آمادگی کرد و گفت: دانشگاه تهران در آئین افتتاح بزرگداشت سنت ۱۷۵۷ ساله سنت دانشگاهی که ۸ خرداد ماه در دانشگاه تهران برگزار می‌شود، میزبان رؤسا و هیأت‌های بلندپایه دانشگاهی از کشور‌های مختلف از جمله روسیه است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، «الکسی ددوف» سفیر فدراسیون روسیه در تهران نیز که به همراه «ایگور دمکین» رایزن سفارت فدراسیون روسیه در جمهوری اسلامی ایران در این دیدار حضور پیدا کرده بود، با ابراز خرسندی از بازدید مجموعه‌ای دانشگاهی به قدمت دانشگاه تهران، همکاری علمی را یکی از مؤلفه‌های اصلی در روابط بین دولت‌ها دانست و برای گسترش همکاری‌ها و اقدام ویژه به منظور اجرایی‌سازی تفاهم‌نامه‌های موجود فی‌مابین دانشگاه تهران و دانشگاه‌های روسیه اعلام آمادگی کرد و درخواست نمود تا زمینه‌ای به منظور سفر دانشجویان زبان و ادبیات فارسی دانشگاه مسکو از دانشگاه تهران و آشنایی با ظرفیت‌های تمدنی ایران فراهم شود.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • افشین پیروانی: از بازی نساجی و پرسپولیس لذت می برم، ورزشگاه قرمز است / فیلم
  • هشدار درباره تعویق لیگ برتر فوتبال
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های تهران و روسیه
  • خط و نشان فدراسیون برای باشگاه‌ها/ الزامات حرفه‌ای رعایت نشود لیگ آینده به تعویق می‌افتد+ فیلم
  • هماهنگی با ثبت احوال برای حضور تماشاگران روی صندلی مشخص؛ علوی: الزامات رعایت نشود لیگ به تعویق می‌افتد
  • علوی: در صورت عدم انجام الزامات، لیگ آینده به تعویق می‌افتد!
  • برگزاری هفتمین اجلاس رؤسای دانشگاه‌های برتر ایران و روسیه به میزبانی دانشگاه تهران
  • این مسابقه در تهران صفرصفر نمی‌شود!
  • معرفی افراد برتر مسابقات آزاد دارت کارگران کشور
  • زیر ساختهای استان کرمان اماده برگزاری مسابقات بین‌المللی